Tre År med ANNEBRAUNER : En Rejse af Taknemmelighed og Glæde!

1000- tak for jer🩷
Tre År med ANNEBRAUNER : En Rejse af Taknemmelighed og Glæde!🩷🩷
I dag kan jeg dele en særlig meddelelse med dig - Jeg fejrer mit tredje års jubilæum!
For tre år siden startede jeg ANNEBRAUNER med en vision om at tilbyde unikke og kvalitetsprodukter. Jeg kunne aldrig have forestillet mig hvor hjertevarmt og støttende vores fællesskab ville blive. Tak for det.
Over 80.000 ordrer er blevet lagt på på online shoppen siden jeg stiftede firmaet i 2021. Dette tal er mere end bare statistik; det repræsenterer tilliden og støtten fra hver enkelt af jer. Det er jeg dybt taknemmelig for. Det gør, at jeg kan udvikle forretningen i samarbejde med jer.
Hver dag bliver jeg inspireret af jeres entusiasme og positive tilbagemeldinger. At vide, at mine smykker bringer glæde er den største belønning for min indsats. Jeg er dybt taknemmelige for de store og positive kommentarer.
MIn rejse har været fyldt med lærdom, udfordringer og glæder. Jeg har stræbt efter at forbedre mig hver dag og levere en endnu bedre oplevelse for dig. Jeres feedback har været uvurderlig, og det har hjulpet mig med at vokse og udvikle vores sortiment.
Dette jubilæum er ikke kun mit, det tilhører også dig. Jeg vil gerne takke hver enkelt af jer for at være en del af ANNEBRAUNER-familien. Uden jer ville denne rejse ikke have været mulig.
For at fejre dette jubilæum har jeg planlagt nogle spændende tilbud og overraskelser i løbet af den kommende måned som en lille gestus for jeres utrolige støtte.
Tak for tre fantastiske år, og jeg ser frem til mange flere sammen! Hjertelige hilsner, Anne Brauner