Bedst i kategorien smykker på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐ TLF. 2020 5680 ❤️ 100 DAGES FULD RETURRET ❤️ FRAGT KUN 39 KR. ❤️ FRI FRAGT FRA 695 KR MED DAO HJEMMELEVERING 📦

Om Anne Brauner

Historien bag ANNEBRAUNER og Smykkerne


Hej, mit navn er Anne Brauner og mit mål med dette smykke univers er at tilbyde danskerne godt design af højeste kvalitet. Siden jeg lancerede konceptet tilbage i starten af 2021 har jeg på kort tid opnået stor succes, noget som jeg personligt er ekstremt stolt over.

På baggrund af min kærlighed til detaljer, viden om design og ønsket om at producere smykker af den bedste kvalitet drives virksomheden som et sandt hjertebarn. Her får jeg udnyttet min kreative energi til det ypperste, og jeg er altid glad for at høre på feedback fra vores mange kunder landet over.

Jeg udvider hele tiden min kreative palette med nye idéer og designs, men fælles for de fleste af produkterne er et klassisk design der er blevet moderniseret til at passe ind i enhver lejlighed jeg kommer ud for, både i hverdagen såvel som til formelle anledninger. Samtidig er der stor variation på selve smykkerne, så du hurtigt og let kan skabe din helt personlige samling der repræsenterer dig og det look du ønsker.

Smykker er designet til at blive båret, og derfor er konceptet baseret på de smukke zirkonia sten, som minder meget om diamanter i deres spil med lyset, ekstraordinære glans, og den fantastiske hårdhed. Det giver rig mulighed for at lege med farvekombinationer, materialer og designs, og skaber fantastisk enestående smykker der vil klæde enhver kvinde eller international entusiast.

Jeg har valgt at kombinere de flotte zirkonia sten med kirurgisk stål, der sikrer en ekstremt lang levetid og uovertruffen holdbarhed, så du roligt kan bære dine smykker, velvidende at de ikke går i stykker eller falder af.

Jeg bliver fra tid til anden nomineret til spændende priser og titler,  én af disse er nomineringen til EY Entrepreneur Of The Year 2023 i Startup/Scaleup kategorien, samt Shaping New Tomorrow prisen som årets iværksætter i Aalborg 2023, og jeg ser frem til at gæste begivenheden. Samtidig er jeg yderst glad for og stolt af at jeg har så mange tilfredse kunder der skriver søde beskeder til mig efter deres oplevelse ved at købe ANNEBRAUNER smykker, noget som jeg hver dag stræber på at opleve endnu mere af!

ANNEBRAUNER er førende på trustpilot i kategorien smykker ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Spørgsmål ? 
Vi er altid til at træffe på info@annebrauner.dk eller tlf. 22238511
 
AnneBrauner.dk  
ANNEBRAUNER ApS

Vandmanden 12 A, 9200 Aalborg SV

Tlf. 2020 5680

CVR-Nummer: 42160628