Inspiration

Inspiration

Inspiration og kreativitet er to flygtige begreber. Nogle mennesker er fyldte med disse egenskaber, mens andre har sværere ved at blive inspireret. Hos ANNEBRAUNER går jeg meget op i at levere enestående smykker til danske kvinder der ved hvad de vil have.  

Men nogle gange kan det være meget rart at se hvad andre folk gør, og blive inspireret af deres anderledes måde at se tingene på.  

Derfor har jeg oprettet denne side hvor du kan få inspiration til valget af dit næste smykke, uanset om du blot ønsker et smukt smykke til hverdagen, eller leder efter noget helt særligt til din store begivenhed, som galla, bryllup eller lignende.

 

Inspirationsbilleder

Nedenfor finder du billeder af kvinder med mine smykker, der både kan bruges i hverdagen, såvel som til den helt særlige begivenhed hvor selv den mindste detaljer betyder meget.

Dansk design har været populært i mange år, og ANNEBRAUNER bygger stolt videre på principper og filosofier der har eksisteret i vores kultur siden midten af det 20. århundrede hvis ikke før.

Fælles for alle mine smykker må siges at være de stilrene linjer, det tidløse design og de lækre materialer, der på hver deres måde sikrer at smykket forbliver en forlængelse af din personlighed, og ikke overtager hele dit look medmindre du ønsker det.  

Vælger du for eksempel ringe, halskæder eller armbånd uden de helt farverige smykkesten, kan du anvende dem på arbejdspladsen, i skolen eller i supermarkedet, helt uden at janteloven træder i kraft.

Samtidig får du med mine smykker dog stadigvæk rig mulighed for at hæve udtrykket ved at klæde dig i flotte kjoler og lægge en mere tydelig makeup.

Ønsker du derfor virkelig at fange folks opmærksomhed, har vi også vist flere billeder her på siden af farverige smykker kombineret med elegant påklædning og makeup.