Kvalitet

 

INTRO

Hos ANNEBRAUNER fremstilles der kun smykker af højeste kvalitet. Sådan har det altid været, og sådan vil det fortsætte med at være så længe virksomheden eksisterer. Jeg går nemlig meget op i at vælge de bedste materialer til opgaven, og det indebærer både grundig research og afprøvning, såvel som pålidelige leverandører af materialerne.

Uanset hvad jeg foretager mig i livet skal det gøres ordentligt. Derfor er det yderst vigtigt både for mig selv, såvel som hele brandet, at den højeste standard bliver overholdt, og det er en ting jeg løbende arbejder på at sikre og forbedre hvorend muligt. 

MATERIALEVALG

Mit ønske er ikke blot at producere flotte smykker, men også at kunderne får den bedst mulige oplevelse, selv efter flere års brug. Dette ønske om en uovertruffen holdbarhed dikterer derfor valget af materialerne, men også hvilke specifikke designs der er passende.

DET BEDSTE STÅL

For at sikre den længst mulige levetid på smykkerne bruger jeg som standard kirurgisk stål, også kendt som 316L og stainless steel kendt som 304L

Dette stål er ikke blot yderst rent og solidt, det er faktisk også modstandsdygtigt overfor ridser, hvilket vil holde dine smykker pæne og nydelige i længere tid end mange tilsvarende smykker fra andre mærker.

Sidst men ikke mindst har jeg valgt stålet fordi det samtidig også er 100% allergifrit, hvilket betyder du ikke behøver at bekymre dig om nikkelallergi eller lignende tilstande fordi du gerne vil gå med dit yndlingssmykke.

DE SMUKKESTE STEN 

Kubisk Zirkonia er en syntetisk smykkesten, hvilket vil sige at den bliver specielt fremstillet på et laboratorie med henblik på at ende op med at pryde et smykke. Selvom det i princippet er muligt at finde Zirkonia i naturen hører det til sjældenhederne, og fordelen ved at stenene bliver produceret af mennesker, er at man opnår en enestående kvalitet og et helt fantastisk spil med lyset. 

De yndige smykkesten er stadigvæk yderst hårde, kommer med en enestående glans, og hvis lyset står rigtigt på stenen kan du faktisk opleve at lyset optræder i regnbuens forskellige farver, hvilket også er sådan man nemmest ser forskel på diamanter og zirkonia.

Jeg elsker at arbejde med disse eventyrlige sten, da de stort set har alle de kendte fordele fra diamanter, hvilket betyder at man kan opnå et fantastisk udseende og udtryk med disse smykkesten, uden de store omkostninger for kunderne.

VANDFASTE SMYKKER

På min shop finder du smykker som er utroligt modstandsdygtige. Ét centralt omdrejningspunkt er at mange af mine smykker er vandfaste. Det fantastiske ved vandfaste smykker er at du kan have dem på i bad, under træning, når du bader i svømmehallen i middelhavet på din fantastiske ferie og meget mere.  

Du kan praktisk talt have dem på hele tiden, hvilket betyder du ikke skal tænke på om de falmer eller mister farven. Jeg bruger selv mine vandfaste smykker på denne måde og elsker at lave smykker, som ikke bare er flotte at se på, men også kan bruges uden tanke på om de nu også kan holde til det.

Mine vandfaste smykker fås både i stål og med belægning i ægte guld. Fælles for dem alle er at grundmaterialet er en ståltype som er 100 % allergifri. Det giver dem desuden en lang levetid, fordi de f.eks. ikke kan oxidere på samme måde som smykker i sølv. Jeg ved nemlig godt at nutidens kvinde sætter pris på kvalitet, tidløst design og holdbare smykker, som holder i mange år, og hvor kvalitet og god stil går hånd i hånd.

Q&A

(spørgsmål og svar) om mine vandfaste smykker:

Q: Hvad gør ANNEBRAUNER smykker vandfaste?
A: Mit smykkebrand kom til verden udfra mit eget ønske om at der fandtes kvalitetssmykker med lang levetid, som ikke behøvede koste en formue. Svaret på den vision fandt jeg ud af fandtes i at lave smykkerne i rustfrit stål, med en 10 gange stærkere belægningsproces kaldet PVD (Physical Vapor Deposition). Det er lidt teknisk, men det er blot en teknik, hvorpå guldbelægningen påføres, som går belægningen utroligt hårdfør - præcis som jeg havde drømt om. Jeg gik selv med en tro om at sølv var det bedste grundmateriale at lave smykker af, men jeg blev klogere og idag vil jeg til enhver tid vælge et smykke af stål fremfor sølv, da sølv simplethen er svært at holde smukt.

Q: Det der "Physical Vapor Deposition" lyder meget teknisk, kan du ikke forklare lidt bedre?
A: Jo, Physical Vapor Deposition (PVD) oversættes direkte som "fysisk dampaflejring" det lyder måske lidt salgs-smart, men den er altså god nok! Det er virkelig en fantastisk teknik.

Q: Men du er da ikke teknisk ekspert på smykker - du er jo designer?
A: Jeg forstår måske ikke alle de tekniske detaljer, men jeg kan se, at det er en helt anderledes belægningsproces sammenlignet med andre belægningstyper. Belagte smykker med andre teknikker vil plette før eller siden, der er ingen måde at undgå det. PVD det, der gør at mine smykker holde til at livet leves; du kan svede, gå i bad og tilbringe din sommer på stranden, farven vil ikke falme. Og det har jeg måske nok ikke en teknisk formel på, men jeg har personligt testet alle mine smykker og udsat dem for lidt af hvert - og det er den ekpertise jeg tror allermest på i hele verden.

Q: Hvad er rustfrit stål?
A: Rustfrit stål er et slidstærkt metal, som er utroligt korrosionsbestandigt, så det kan holde i lang tid uden at blive udskiftet eller gå i stykker. Det ruster eller pletter ikke, så smykket bliver ved med at se perfekt ud i hele livet.

Q Hvad er det der gør ANNEBRAUNERs belægning 10 gange stærkere end andre belægningstyper?
A: Jeg skulle selv læse lidt op på det, da jeg undersøgte mulighederne for at lave mit perfekte smykke, men det kaldes PVD – Physical Vapor Deposition, og det er den mest avancerede belægningsproces, der findes ved smykkefremstilling, hvilket får smykket til at holde sig smukt, selv når det bliver udsat for lidt af hvert. Jeg plejer at sige at mine smykker er skabt til at kunne holde til at leve livet. Så uanset om man har børn, børnebørn, arbejde, fritidsliv eller hobbier, så kan mine smykker være med på rejsen - og jeg elsker det! ❤

Q: Men er det ikke let at påstå at kvaliteten på dine smykker er så gode?
A: Det kunne man godt tænke, men jeg kunne ikke drømme om at finde på noget der ikke er sandt om kvaliteten på mine smykker. Jeg siger ikke at mine smykker er vandtætte fordi det lyder godt i en reklame - jeg mener det faktisk! Husk at ANNEBRAUNER er mig. Jeg er Anne Brauner og hvad jeg fortæller om mine mine produkter er på en måde som at fortælle om mig selv, og det er den tillid som jeg har opbygget med mine kunder gennem tiden og det er derfor at jeg har kunder der ejer helt utroligt mange af mine smykker og nogle er faktisk helt stoppet med at bruge andre smykkebrands, hvilket kan gøre mig helt rørt at høre en kunde fortælle. Tak for det! ❤

Q: Men påstår du så, at der aldrig er fejl på dine smykker?
A: Når jeg siger at mine smykker er mig, så er mine smykker som jeg heller ikke uden fejl. Der kan selvfølgelig ske en fejl under produktionen eller en sten kan falde ud, men siden jeg startede ANNEBAUNER er næsten af hvert eneste produkt, der nogensinde er solgt, forblevet perfekt smukt og skinnende. Og det er ikke kun noget, jeg siger - det er tværtimod blevet testet under virkelige forhold, og udallige af mine skønne kunne bekræfte den oplevelse. Et du stadig skeptisk? Så tjek mine anmeldelser på Trustpilot, hvor kvaliteten af smykkerne igen og igen fremhæves. Og de få der har oplevet en uheldig produktionsfejl, har til gengæld oplevet noget andet som er lige så vigtigt for mig som at have de bedste smykker, nemlig den bedste kundeservice der findes.