Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

For virksomheden

www.annebrauner.dk ejes af ANNEBRAUNER ApS

Vandmanden 12A, 9200 Aalborg

Tlf. 2020 5680 (Telefontid hverdage mellem 10.00-15.30)

CVR-Nummer: 42160628

Info@annebrauner.dk

Adresse:

ANNE BRAUNER

Vandmanden 12A

9200 Aalborg

Danmark

Alle viste produktpriser hos annebrauner.dk er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms og afgifter men eksklusiv forsendelse. Alle priser er dagspriser. 

Når du handler på annebrauner.dk indgås aftaler på dansk. 

Betaling

Annebrauner.dk modtager betaling via:

- Dankort, eDankort, VISA Dankort, MasterCard, Maestro, JCB og VISA Electron

- Mobilepay

- Bankoverførsel

- Paypal

- ViaBill

Betalingen vil ved brug af betalingskort først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Bankoplysninger:
Reg: 5984, Konto: 4013686
Andelskassen, Hobro

Har vi ikke modtaget din bankoverførsel inden 7 arbejdsdage, annulleres din ordre i vores system. Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Når du handler på vores hjemmeside, gemmer vi alene de oplysninger, der er nødvendige for at levere den bestilte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, trække et beløb flere gange eller lign. Du kan læse mere om køb på nettet her: https://www.forbrugereuropa.dk/faa-svar/koeb-paa-nettet 

 

Fortrydelsesret

Vi tilbyder hele 100 dages fortrydelsesret.

Vær opmærsom på at der kan forekomme en behandlingstid på op til 15 dage fra vi modtager pakken. 

Du har som forbruger som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret - vi giver 100. Her skal du inden 100 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail på info@annebrauner.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.                                                                                                    

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 100 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse. For at du kan være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Varen skal være intakt, ubrudt og i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet det beløb, du har indbetalt til os. I tilfælde af en eventuel værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Pengene bliver ført tilbage på det kort hvor bestillingen er lavet. Ønsker du ikke, at pengene refunderes til den konto, hvor købet er foretaget, så tilbydes et digitalt tilgodebevis som sendes til din mail.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 100 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmåde, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Vi giver ikke pengene retur for varer der er købt på gavekort der er vundet i forbindelse med konkurrencer. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

ANNE BRAUNER

Vandmanden 12A

9200 Aalborg

Danmark

Du skal skal huske at gemme dit tracknummer i tilfælde af din pakke forsvinder med posten, da vi kan hjælpe dig med erstatning. 

Vi tager ikke imod returpakker der er sendt til pakkeshops..

Reklamation

annebrauner.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles annebrauner.dk inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

ANNE BRAUNER 

Vandmanden 12A

9200 Aalborg

Danmark

Mail : info@annebrauner.dk

Tlf : 2020 5680

Bemærk at annebrauner.dk ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved tilbagebetaling til dit betalingskort eller i særlige tilfælde ved bankoverførsel. Annebrauner.dk har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer.

Markedsføring

Ved checkout får du muligheden for tilmelding til vores nyhedsbrev og sms marketing. Ved accept giver du tilladelse til markedsføring på mail samt sms. Det kan altid afmeldes i det enkelte nyhedsbrev/sms. Du kan også sende en mail til info@annebrauner.dk. 

Persondatapolitik

Ingen personfølsomme oplysninger, der registreres på annebrauner.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos annebrauner.dk.

Ca. 14 dage efter, man har købt varer på annebrauner.dk, modtager man en mail med en invitation til at anmelde det produkt/de produkter, man har købt på annebrauner.dk. Anmeldelsen vil finde sted på Trustpilot. Det er fuldstændig valgfrit, om man vil lave en anmeldelse. I forbindelse med afgivning af anmeldelse, kan kunden bruge et valgfrit navn, og den oplyste mailadresse bruger vi kun til at kontakte vinderen af "månedens bedste anmeldelse", som belønnes med et gavekort til annebrauner.dk shoppen på 500 kr.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Direktøren og de ansatte for annebrauner.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos annebrauner.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til annebrauner.dk via mail info@annebrauner.dk -  Læs mere her om persondatapolitik

Levering

annebrauner.dk bruger levering med DAO (Dansk avisomdeling) - (med mindre andet angives) til modtager på den hurtigst mulige dato, der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at DAO overholder deres angivne leveringsfrister. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. DAO kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99 % for pakkepost. Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender annebrauner.dk naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af DAO´s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 5-7 dage.

Alle leveringer sendes uden taksering af yderlig fragtomkostninger for kunden, alle priser på sitet er derfor inkl. levering.

Prisen og leveringstiden for forsendelser til udlandet varierer alt efter, hvilket land varerne skal sendes til. Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst af Post Nord. Der kan opstå forsinkelser pga. fx ind fortoldning, som annebrauner.dk ikke kan drages til ansvar for.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@annebrauner.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01.03.2023

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til:

ANNEBRAUNER 

Vandmanden 12A

9200 Aalborg

Danmark

E-mail: info@annebrauner.dk

 FORMULAR:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: XXX     Modtaget den: XXX

Forbrugerens navn: XXX

Forbrugerens adresse:  XXX

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     

Dato: XX-XX-XXXX

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)