Smykker - Flotte smykker online til kvinder

Hos smykkedesigner ANNEBRAUNER finder du elegant udvalg af smykker. Jeg har ringe, øreringe, halskæder, armbånd, og smykkeskrin. Kort sagt et kæmpe  online udvalg af de smukkeste smykker. Mange af mine smykker er 18 karat forgyldte, andre er med de fineste zirkoniaer. Jeg har smykker til enhver smykkestil og er du i tvivl om noget kan du altid sende en mail til mine smykkeexperter, som sidder klar i supporten til at hjælpe dig.

Smykker online - lynhurtig levering 

Når du bestiller dine smykker på min webshop, så kan du på varekortet se hvor hurtigt smykkerne leveres. Jeg bruger Dao hjemmelevering, Dao pakkeshop og Gls Pakkeshop til at sende smykkerne med. Sker det at smykkerne bliver væk medd fragten, (Hvilket heldigvis sker sjældent) så overtager vi alt kundeservice, så du ikke er overladt til at slås med et pakkefirma. Det synes vi selv er god service over for vores smykkekunder. At yde den rigtige service er utrolig vigtigt for os, og vi kan se at der en stor del af vores førstegangs smykkekunder, bliver trofaste kunder. 

Ringe & armbånd - køb online

Vi kunne faktisk skrive at alle smykker købes online, men selvom man ikke kender sin ringstørrelse, så er det ganske nemt at bruge vores ringstørrelse guide til at finde den perfekte ringstørrelse. Rammer du forkert, så bytter vi eller giver pengene tilbage. Det er en del af vores service, og har du først fundet din rigtige størrelse til din finger, så er vores ringudvalg helt oplagt til dig, når du skal have din næste fingerring. 

Smykker online - kan de købes hos en fysisk smykkeforhandler

Svaret er nej. ANNEBRAUNER Smykker forhandles kun på webshoppen.  Vores smykkestrategi er at sælge kvalitetssmykker til en så lav pris om muligt. Derfor har vi skåret alle mellemled væk for at give dig den bedst mulige pris. Derfor kan vores ringe, armbånd, øreringe mv. kun købes på vores egen smykkewebshop. Vi er klar over at nogle af jer gerne vil ud i de fysiske butikker og prøve smykkerne, og det har vi fuld forståelse for, men vi lover ikke at skuffe jer ved at købe smykkerne online. Vi sælger mange smykker hverdag og har topscore på trustpilot for smykker.  

Ringe - Køb ringe online

Armbånd - Køb armbånd online

Halskæder - Køb halskæder online

Øreringe - Køb øreringe online

Smykker online - Køb smykker online