Bedst i kategorien smykker på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐ TLF. 2020 5680 ❤️ 100 DAGES FULD RETURRET ❤️ FRAGT KUN 39 KR. ❤️ FRI FRAGT FRA 695 KR MED DAO HJEMMELEVERING 📦

Smykke historie

Smykker har en lang historie, hvor forskellige smykketyper er blevet fremstillet og båret i forskellige kulturer rundt om i verden i tusinder af år.

De tidligste kendte smykkeeksempler går helt tilbage til det gamle Egypten og det gamle Sumeria, hvor folk gik rundt med guld- og ædelstenssmykker for at vise deres rigdom og status.

I det gamle Rom blev smykker ofte lavet af guld og sølv og var dekoreret med ædelsten og flotte graveringer. I middelalderen blev smykker ofte lavet af  materialer, såsom kobber og bronze, og blev ofte brugt til at symbolisere tro eller loyalitet over for en bestemt person eller sag.

I den moderne æra er smykker fortsat med at være populært, hvor materialerne blev udvidet med guld, sølv, platin og ædelsten.

Smykker gives ofte som gave til at markere særlige lejligheder, såsom fødselsdage, bryllupper og jubilæer, og er ofte gået i arv gennem generationer som et familiearvestykke.