Bedst i kategorien smykker på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐ TLF. 2020 5680 ❤️ 100 DAGES FULD RETURRET ❤️ FRAGT KUN 39 KR. ❤️ FRI FRAGT FRA 695 KR MED DAO HJEMMELEVERING 📦

Ringe - Smukke ringe fra ANNEBRAUNER

ANNEBRAUNER ringe er en del af mit smykkeunivers, og her er ringe til enhver lejlighed. Mine ringe er kendt for at være yderst smukke til en pris hvor alle kan være. Det er ikke gået på kompris med kvaliten af ringene. Du kan se alle ringene her 

Ringe til kvinder - En ring for livet

Mine ringe fås i størrelser 50,52,54,56,58 og 60, og du kan få ringe der er 18 karat forgyldte, og ringe der har de flotteste zirkoniaer. Hos Annebrauner er det vigtigt at sælge kvalitetsringe til billige priser. Vi kalder det affordable luxus. Det vil sige at selvom dit smykkebudget er bebrænset, så kan du sagtens få en ring der er virkelig smuk og en ring du vil vil blive glad for mange år frem. 

Du kan ikke købe ANNEBRAUNER SMYKKER hos en fysisk forhandler.  Vores ringsortiment kan kun købes online. Det er en smykkestrategi, vi har valgt for at kunne tilbyde dig lavere priser, da vi har skåret alle mellemled fra der kan være i smykkebranchen. 

Ringe med farvede zirkionaer

Alliance ringe

Solitaire ringe

Alle ANNEBRAUNER RINGE

Er du i tvivl om din ringstørrelse så se vores ringstørrelse guide

Alle smykker sendes i den fineste smykkeæske, og der er hurtig levering på ringe. Bestiller du med Dao hjemmelevering har du smykkepakken inden for 24 timer.  Vi tilbuder også Dao Pakkeshop eller Gls Pakkeshop som leveringsmetode til dine ringe.