Bedst i kategorien smykker på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐ TLF. 2020 5680 ❤️ 100 DAGES FULD RETURRET ❤️ FRAGT KUN 39 KR. ❤️ FRI FRAGT FRA 695 KR MED DAO HJEMMELEVERING 📦

Hvem er Anne Brauner?

Anne Brauner er en dansk smykkedesigner, som fik sit gennembrud få måneder efter hun startede sit smykkefirma op. 

ANNE BRAUNER (født 8. august 1984) er en dansk designer og grundlægger af ANNEBRAUNER APS, der er en af danmarks hurtigst voksende virksomheder af smykker i kategorien - Affordable Luxury.

I Februar 2020 grundlagde hun ANNEBRAUNER Aps, som hun delvist ejer igennem Annebrauner invest aps. Hendes mand Kåre Guldager Madsen indgår i dag i driften af virksomheden, som direktør og medejer. Bestyrelsesformanden i ANNEBRAUNER APS hedder Mogens Ambrosius Frederiksen, som har en lang erhvervskarriere bag sig, som startede med finansdirektør i Eccolet, som senere blev til Ecco. 

Udover Anne`s talent for at designe smykker, er hun også blevet kendt som en person, som elsker at give tilbage. Hun har lavet mange støtteprojekter til gode formål, hvor pengene fra salg af smykker er blevet doneret. 

Anne`s succes kom hurtigt, og få måneder efter hendes virksomhedsstart søgte hun ind til løvens hule. Det var lidt optimisk, da der ingen historik var på virksomheden. Det blev ikke til noget, men alligevel præsterede firmaet at lave et overskud på over 750.000 før skat på første regnskabsperiode fra (24/2-2021 - 31/12-2021) - Et resultat som meget få nystartede virksomheder kunne fremvise i deres første leveår. I dag indgår også Thomas Pedersen(CPO) i ejerkredsen, og B2B markederne varetages af Camilla Aamand Pedersen(Cape Vision Agency)