Bedst i kategorien smykker på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐ TLF. 2223 8511 ❤️ 100 DAGES FULD RETURRET ❤️ FRAGT KUN 29 KR. ❤️ FRI FRAGT FRA 399 KR.

Persondatapolitik hos Annebrauner

Persondatapolitik hos Annebrauner.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos annebrauner.dk. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Annebrauner.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: - Besøger vores hjemmeside - Gennemfører et køb af vores produkter -  Tilmelder dig vores nyhedsbrev - Anmelder vores hjemmeside - Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Annebrauner.dk er MTF INVEST ApS - Langbyvej 9, 8581 Nimtofte– Cvr-nummer 35661662

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Postdanmark, Bring, Gls med henblik på levering af dine indkøb. Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende: • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata • At få slettet persondata Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse Info@annebrauner.dk.

E-markedsføring

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet fra Annebrauner.dk, modtager du vores løbende nyhedsbreve via den e-mail, du er tilmeldt med. Nyhedsbrevet indeholder information om annebrauner.dk og de produkter vi sælger, relevante tilbud, artikler, nyheder mm. Du modtager kun nyhedsbrevet, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig – f.eks. i forbindelse med køb af varer på annebrauner.dk, hvor du ved bestillingen bliver opfordret til at tilmelde dig. Samtykket kan trækkes tilbage ved at sende en mail til info@annebrauner.dk

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via de enkelte nyhedsbreve eller ved at skrive til info@annebrauner.dk

Cookies

Websitet anvender cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Facebook pixel og Analytics, Google analytics, Google Tag Manager, Google adwords, 
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På annebrauner.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter – herunder for at, skabe øget brugervenlighed, huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

Hvis du vælger at lade vores hjemmeside 'huske' dit login til næste gang du handler, vil disse informationer blive gemt i en cookie på den computer du sidder ved.

Du kan slette disse cookies via din browser. Metoden afhænger af, hvilken browser du anvender – se mere i hjælp menuen på din browser.

Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Når du køber hos os, foregår det på en sikker server. Alle følsomme data bliver sendt via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og bliver sikkert lagret i vores database. Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Logstatistik

Logstatistik bruges på annebrauner.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På annebrauner.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, oprettelsen af en brugerprofil eller tilmelding til nyhedsbreve.

Logstatistik bruges desuden til:
personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

navn
adresse
telefonnummer
email-adresse

Personoplysningerne registreres hos annebrauner.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Dataansvarlig og øvrige oplysninger om registrering af persondata
Den dataansvarlige er Mtf Invest ApSLangbyvej 9, 8581 Nimtofte

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Ledelsen.
Betroede medarbejdere hos Annebrauner.dk, der ekspederer ordrer og arbejder med statistik og markedsføring.
Betroede medarbejdere hos leverandører, der har en databehandleraftale med Annebrauner.dk, og som arbejder med statistik og markedsføring.

Øvrige oplysninger om behandling af personoplysninger fra Annebrauner.dk

  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
  • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Annebrauner.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Annebrauner.dk via e-mail:info@Annebrauner.dk