Book Anne Brauner - Hør historien om smykkevirksomheden

Anne Brauner som Foredragsholder og Storyteller

Jeg er yderst stolt af det faktum så mange danskere holder af mine smykker, såvel som virksomhedens nærmest eventyrlige succes i helhed, og det er noget jeg meget gerne vil dele med andre. Jeg holder emnerne lette og positive, og kommer både til at snakke om faglige udfordringer, såvel som personlige erfaringer.

Derfor tilbyder jeg at holde foredrag og fortælle lidt om hvem jeg er som person, såvel som min filosofi og mit synspunkt på skønhed, smykker og det at drive virksomhed.

Faktisk elsker jeg at dele ud af min viden i så stor en grad, at hvis i kan samle 30 tilmeldinger til foredraget, så afholder jeg det helt gratis!

Til specielle begivenheder, såvel som mindre forsamlinger er jeg også til at snakke med, så kontakt mig endelig for at høre hvad jeg kan tilbyde i disse situationer.

Sådan kan i booke et gratis foredrag

Jeg har et par simple krav for at kunne tilbyde min tid helt gratis.

Først og fremmest forventer jeg selvfølgelig en positiv stemning, med glade og rare mennesker.

Derudover er der følgende forventninger:

  1. Foredraget skal afholdes i Danmark.
  2. Jeg forventer at der stilles et lokale til rådighed.
  3. Sæt gerne 1-2 timers tid af til foredraget. Jeg snakker cirka i 20 minutter, og derefter er der åbent for spørgsmål, mens nogle af mine udvalgte smykker bliver vist rundt med mulighed for køb, såvel som forklaring i detaljer hos den enkelte person hvis det ønskes.
  4. Jeg tilbyder at holde foredrag for både private forsamlinger, såvel som hos virksomheder, foreninger og institutioner.

Kontakt for booking: info@annebrauner.dk

 

 

(Billed 2: Scandic Copenhagen - over 300 deltager til Modeshow for Epiic)