Black Friday smykker - Årets Black Friday smykketilbud 2021

Smykker Black Friday 2021

Smykker, ringe, øreringe, armbånd er nok nogle af de mest solgte produkter Black friday og rabatterne er mange i smykkebranchen. Hos ANNEBRAUNER har vi gjort det nemt for dig. Vi har lavet en fast blackfriday smykkerabat. Fredag d.26 november får du en fast rabat på alle smykker på hele 45%. Det gælder på hele vores smykkeudvalg. Du bruger bare rabatkoden: Black45

Du kan også bruge dette link, hvor rabatkoden er indtastet:

Få 45% rabat på smykker - Smykker Black Friday

 

Ringe, øreringe, armbånd - Black Friday

Gør en ekstra god handel, og køb dine smykker på tilbud når vi afholder Black Friday.  Køb din julegave på dagen Black friday med 45% rabat på ringe, øreringe, armbånd mv. Rabatkoden gælder alle smykker på shopppen, også smykker der er nedsat i forvejen. Alle smykker leveres i en fin smykkeæske, og leveringen er 1-2 dage. 

Black Friday tilbuddene omfatter altså alle varer på shoppen og vi har 100 dages returret, med mulighed for at bytte, og få pengene retur.

 

Brug rabatkoden Black45 på alle vores ringe - Black friday ringe

Brug rabatkoden Black45 på alle vores armbånd - Black friday armbånd

Brug rabatkoden Black45 på alle vores Øreringe - Black friday øreringe

Brug rabatkoden Black45 på alle vores halskæder - Black friday halskæder

ANNEBRAUNER SMYKKER BLACK FRIDAY

Jeg startede op som smykkedesigner i februar 2021 med ANNEBRAUNER APS, og siden er det gået stærkt. Jeg er virkelig taknemmelig for hver dag ,og alle de de smykkekunder der har støttet op om min forretning. Black Friday er for mange webshops en stor dag, og jeg har brugt mange måneder med at forberede mig til dagen. Jeg glæder mig til årets største shopping-dag, og jeg glæder mig til alle de fine smykker bliver åbnet juleaften, og skaber glæder.

God shopping derude:-)

Smykkedesigner Anne Brauner klædt i sort til Black Friday:-)