Bedst i kategorien smykker på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐ TLF. 2020 5680 ❤️ 100 DAGES FULD RETURRET ❤️ FRAGT KUN 39 KR. ❤️ FRI FRAGT FRA 695 KR MED DAO HJEMMELEVERING 📦

Arvesmykket - ANNEBRAUNER Heritage halskæden

ANNEBRAUNER Heritage Necklace er en hyldest til generationer, og et smykke som skal gå i arv fra generation til generation.  Det er flot, eksklusivt og kommer i en speciel deluxe smykkeæske, som give en aura over, at Heritage halskæden er et meget specielt smykke.  Et smykke der skal bæres, men også et smykke der skal gemmes til minder om din familie igennem generationer.  

Historien bag ANNEBRAUNER Heritage Necklace

Min ide til Heritage halskæden kom fra, at jeg havde arvet den smukkeste perlehalskæde fra min farmor Marie. Hun havde arvet den af hendes mor som var min oldemor Jenny. De var begge kvinder der elskede smykker. Jeg kendte faktisk ikke særlig meget til hende, men igennem halskæden som jeg arvede, blev jeg nysgerrig på min arv. Til tider glemmer vi vores arv, og hvor vi kommer fra. Da jeg studererede smykket kom der mange tanker om omkring min egen arv. Hvor jeg kom fra, og om mine efterkommere vil vide hvem jeg var?

Derfor besluttede jeg mig for at designe en nyfortolkning af halskæden. Det tog mig over 1 år at nå frem til det endelige design, og et smykke som er værdigt til at gå i arv mellem generationer. Jeg brugte rigtig lang tid på, at få det smukke vintage look i en nyfortolkning, og låsen blev redesignet flere gange for få det perfekte touch.  

Grundtanken bag ANNEBRAUNER Heritage Necklace er den, at det skal gå i arv fra generation til generation for at mindes, hvor vi kommer fra og hvilke mennesker der har været i ens fortid. Når min egen datter Sofia bliver stor nok til at forstå, hvad det drejer sig om, så får hun halskæden med historien om at den skal gå i arv til minde om mig. 

generationer

ANNEBRAUNER Heritage Necklace

ANNEBRAUNER Heritage Necklace er en dobbelt ferskvandperle halskæde med en smuk vintage lås, som jeg har genfortolket fra et smykke min farmor bar. Låsen er prydet med krystaller, som giver et flot eksklusivt look.

Heritage Necklace har et helt enestående udtryk, da ferskvandsperler er varierende i farvenuance og hver ferskvandsperle har helt sin egen uregelmæssige form, som gør halskæden helt unik. Første perlerække har lidt færre perler end 2 perlerække. På den måde kan halskæden lægge sig perfekt på dig.