ANNEBRAUNER fortsætter vækstrejsen - sælger nu smykker i Sverige

ANNEBRAUNER fortsætter vækstrejsen - sælger nu smykker i Sverige

11. Juni 2021 - Skrevet af Camilla Jensen

 Hvad der startede som en drøm for Anne Brauner vokser nu ind i Sverige. Anne har væres selvstændig smykkedesigner siden 28 februar 2021, og nu gør hun hendes entré på det svenske marked.

 “Jeg har på kort tid bygget en stærk smykkeforretning op i Danmark og det er nu et naturligt skridt for os at kigge udenfor landets grænser. Som jeg elsker at designe de smukkeste smykker, så brænder jeg også for at gøre smykkerne kendt ude i verdenen” siger Anne Brauner 

 Der er flere grunde til, at Sverige bliver det første stop på udlandsrejsen for ANNEBRAUNER. For det første er sprogbarrieren lille, det er nemt at sende til Sverige, og forbrugerne elsker at købe smykker online. Sverige er på flere områder langt foran det danske marked med webhandel. Endvidere er der mange svenskere som liker smykkerne på på Anne`s danske smykke instagram profil, så derfor var det helt oplagt at teste Sverige af som det første smykkeeventyr. 

ANNEBRAUNER har på rekordtid gjort smykkerne kendte i Danmark, og selvom det første regnskab ikke er offentliggjort, så regner hun selv med en 2-cifret millionomsætning. 

Anne forklarer, at det primære mål i Sverige er at fortsætte virksomhedens vækstkurve: "kan jeg bare tage 2% af det svenske smykkemarked, så er jeg godt tilfreds" siger Anne med et smil på munden" - Der er ingen tvivl om det kræver meget arbejde, men jeg føler vi har det rigtige team i jagten på det svenske smykkemarked.